گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ (ایده آل برای همه بویژه افراد در حال رشد کودکان - سالخوردگان– زنان باردار – ورزشکاران – بیماران قلبی و عروقی –افراد چاق ورژیمی ) کشتار روز (گوشت گرم)، بسته بندی همزمان و تحویل درب منزل در همان روز (در هر نقطه تهران و کشور) با کیفیت منحصر بفرد

گوشت شترمرغ ضامن سلامتی گوشت شتر مرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود از ارزش غذایی بسیار بالائی برخورداراست .بطوریکه می توان گفت یکی از کم چربی ترین و سالمترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است . میزان چربی آن کمتر از 2/1 درصد بوده که یکی از خواص مهم و قابل توجه در بازار مصرف کنونی به شمار می رود . در حالیکه گوشت مرغ 6/2 درصد وگوشت گاو تا 12 درصد چربی دارد . به همین دلیل گوشت شترمرغ برای کسانی که دچار اضافه وزن بوده و از رژیم های لاغری پیروی می کنند جایگزین بسیار مناسبی خواهد بود .نکته جالب دیگر در مورد گوشت شترمرغ این است که کلسترول آن حتی از گوشت مرغ هم پایین تر است . همچنین اسیدهای چرب غیر اشباع موجود دریافت های شترمرغ 30درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد که یکی از مزیت های گوشت شترمرغ محسوب می شود .بطوریکه کاترین گری که یکی ازمعروفترین متخصصین تغذیه می باشد در یکی از مقالات خود یکی از راههای کاهش وزن را جایگزین کردن چهار وعده استیک یا همبرگر گوشت شترمرغ در هفته به جای همین محصولات از سایر گوشت ها است این مزایا به همراه میزان بالای اسیدچرب امگا-3 درگوشت شترمرغ باعث شده که این گوشت انتخاب بسیارخوبی برای بیماران قلبی– عروقی و سالمندان بوده تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را برطرف سازد.از طرف دیگر میزان کم سدیم درگوشت شترمرغ،استفاده از آن را برای افرادی که دچار پرفشاری خون هستند ممکن می سازد . گوشت شترمرغ از نظر پروتئین و آهن نیز از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و لذا برای افرادکم خون و زنان باردارانتخاب مناسبی خواهد بود . به علاوه گوشت شتر مرغ میزان بالایی از عناصری مانند روی و منیزیم رانیز داراست . این گوشت نیاز بدن به ویتامین pp (نیاسین ) را تأمین کرده و نسبت به سایر گوشت ها مقادیر بیشتری ویتامین های A،C،B1 ،B2 دارد . علاوه بر موارد بالا گوشت شتر مرغ به میزان بسیار چشمگیری ترد بوده و از قابلیت هضم استثنائی برخوردار است . بطوریکه 90درصد آن قابل هضم بوده و از این حیث پس از ماهی در رتبه دوم قرار دارد . در صورتیکه گوشت های جوجه و گاو87 درصد قابلیت هضم دارند .

/ 0 نظر / 23 بازدید